Een ogenblik geduld a.u.b.

Updates

Latest news

09-10-2019 - Veiligheid als thema van de maand oktober

Veiligheid(sbeleving) is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Hoe veilig voelt men zich in Brabant? Voor de een is een veilig gevoel heel normaal, voor de ander helaas niet. Is men wel eens slachtoffer van een misdrijf, zoals een woninginbraak? Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe.

Bekijk de cijfers van de maand hier.

02-10-2019 - Stem op de BrOS voor de Aan de Slag Trofee 2019

Trots laten we weten dat onze Brabantse Omgevingsscan (BrOS) één van de vijf genomineerden is voor de Aan-de-slag-Trofee 2019! Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een inspirerend project dat voorbereidt op de Omgevingswet. In oktober organiseert het informatiepunt Omgevingswet een verkiezing om het beste project te kiezen. Iedereen kan dan stemmen. Mogen wij ook jouw stem?

08-08-2019 - Cijfers over infectieziekten toegevoegd
In de wereld om ons heen zijn bacteriën en virussen. Van sommige worden we ziek. Gaat zo’n ziekmakende bacterie of virus van mens op mens over? Dan noemen we een ziekte besmettelijk. Meestal worden mensen vanzelf beter, omdat ons lichaam afweerstoffen aanmaakt. Wordt iemand ernstig ziek van een infectieziekte? In dat geval is een behandeling nodig.
28-07-2019 - Nieuw jasje voor de Brabantscan!
Misschien is het je al opgevallen, maar de Brabantscan heeft een nieuw jasje gekregen. 

News archive