Een ogenblik geduld a.u.b.

Updates

Latest news

08-08-2019 - Infectieziekten cijfers toegevoegd
In de wereld om ons heen zijn bacteriën en virussen. Van sommige worden we ziek. Gaat zo’n ziekmakende bacterie of virus van mens op mens over? Dan noemen we een ziekte besmettelijk. Meestal worden mensen vanzelf beter, omdat ons lichaam afweerstoffen aanmaakt. Wordt iemand ernstig ziek van een infectieziekte? In dat geval is een behandeling nodig.
28-07-2019 - Nieuw jasje voor de Brabantscan!
Misschien is het je al opgevallen, maar de Brabantscan heeft een nieuw jasje gekregen. 
03-06-2019 - Opvoeding als thema van de maand juni
Een goede thuissituatie is een basisvoorwaarde voor elk opgroeiend kind. Opvoeders hebben dan ook een belangrijke rol, maar opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Eén derde van de ouders van jonge kinderen in Brabant heeft hier wel eens problemen mee, 14% heeft daar hulp voor gezocht en 6% heeft momenteel behoefte aan ondersteuning bij het opvoeden. Gemeenten kunnen hierbij helpen.
20-05-2019 - Jeugdhulp toegevoegd!
Hoe staat het in Brabant voor wat betreft jeugdhulp? Hoeveel jeugdigen in de leeftijd 0 tot 18 krijgen jeugdhulp? Hoeveel jeugdigen zitten er in jeugdbescherming en/of jeugdreclassering? Er is een nieuwe pagina toegevoegd op het dashboard jeugd, om hier een klein inzicht in te geven. 

News archive