Een ogenblik geduld a.u.b.

Updates

Latest news

 • -

  De BrOS wint Aan de Slag Trofee 2019

  De Aan de Slag Trofee 2019 is gewonnen door Brabantse Omgevingsscan (BrOS). De Aan de Slag Trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een inspirerend project dat voorbereidt op de Omgevingswet. Op 18 november is in Amersfoort de prijs uitgereikt aan projectleider Wieteke de Vries. Zij nam de trofee namens de drie Brabantse GGD-en en  kennisinstituut Telos in ontvangst.

 • -

  Voeding als thema van de maand november

  Gezonde voeding is belangrijk voor een gezond leven. Dit betekent voldoende groente en fruit eten, voldoende water drinken en weinig zoete of vette tussendoortjes. Hoe moeilijk dat is blijkt onder andere uit de grote groep mensen met overgewicht. En eet jij zelf eigenlijk wel 250 gram groente en 2 stuks fruit per dag?

  Bekijk de cijfers van de maand hier.

 • -

  De Brabantscan is jarig!

  Vandaag viert de Brabantscan alweer haar tweede verjaardag. In deze twee jaar is hét Brabantse dashboard met gezondheidsinformatie over alle inwoners in Brabant flink gegroeid. Ook de komende tijd blijven we de Brabantscan doorontwikkelen. Hierbij hebben we uw hulp nodig. We zijn benieuwd of u de Brabantscan kent, deze vaak gebruikt en hoe gebruiksvriendelijk u deze vindt? Ook willen we graag weten wat u nog mist in de Brabantscan.

  Doe mee aan onze korte enquête over de Brabantscan

 • -

  Veiligheid als thema van de maand oktober

  Veiligheid(sbeleving) is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Hoe veilig voelt men zich in Brabant? Voor de een is een veilig gevoel heel normaal, voor de ander helaas niet. Is men wel eens slachtoffer van een misdrijf, zoals een woninginbraak? Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe.

  Bekijk de cijfers van de maand hier.

News archive